onsdag 4 januari 2012

Den svenska björnstammen

Det finns ju ett band som heter Den svenska björnstammen. Jag undrar vad de vill med det namnet. Ska det liksom vara smart eller fyndigt eller roligt? Det är ju enbart irriterande! Jag kan tänka mig att de har på sig tokiga björnmasker när de uppträder också. Och att de är glada och kommer från typ Götaland. Men det är bara vad jag tror.

6 kommentarer:

 1. Yes! Äntligen något slags uttalat agg mot Götaland!

  SvaraRadera
 2. Jamenvisst! Det var liksom en ballong som var tvungen att spricka nångång!

  SvaraRadera
 3. Helt obegripligt stora är de också. Typ etta på Spotify skitlänge (inte för att jag litar på deras jävla sammanställningar i och med att en låt kan komma in på ens egna topplista om man lyssnar på den en gång) trots sugiga låtar. Sjukt töntigt namn, ja.

  SvaraRadera
 4. M: Ja, det har jag också snappat upp. Att de är skitstora. Sådär verkar det kunna bli nuförtin, sen internet kom. Man vänder ryggen till en sekund - helt plötsligt är ett band/en artist skitstora. Utan att man märkte nåt.

  SvaraRadera
 5. DOM ÄR JU SKITBRA!! SKIT NEREJ

  SvaraRadera
 6. Anonym: Satt du och sökte på ditt favoritband "Den svenska björnstammen" på nätet? Gick sedan in och läste på alla sidor? Och kommenterade "Skit nerej" på de som inte tycker som du? Men orka. Skaffa dig något meningsfullt i livet för du verkar ha alldeles för mycket dötid.

  Fast du kommer ju inte läsa det här såklart så varför skriver jag? Du gör bara instick på olika random ställen på nätet och sticker sedan därifrån. Kommer inte tillbaka. Ingen vilja till dialog.

  SvaraRadera