tisdag 28 juni 2011

Jag tittar på papperet

Vissa Rocky-serier minns man mer än andra. En som fastnat hos mig är den när Rocky och hans kompisar berättar personliga bajshistorier för varandra. Ena kompisen avslöjar att han gärna äter glass när han skiter, ett helt Big pack brukar han sula i sig. En annan kompis svarar ungefär: "Det där är en sån där typisk grej som alla gör, men nästan ingen vågar erkänna. Ungefär som att bajsa i duschen". Alla kollar på honom som om han är dum i huvve. "Alltså, inte för att jag gör det..." säger han då.

Jag var en gång med om en liknande situation. Jag råkade berätta att jag tittar på papperet när jag torkar mig. Är det brunt fortsätter jag torka, är det vitt slutar jag. Det skulle jag inte ha sagt. Oj, vad folk hånskrattade samtidigt som de nästan kräktes. Det var ju helt töntigt, äckligt och stört att göra så fick jag veta.

Min fråga till dem var då, och är nu: Hur ska man annars veta att man är ren i skitan? Bara genom någon slags "feeling" eller? Visst känner jag om en hel jävla korv hänger och dinglar, men inte lite bajsfnös. Jag vill inte gå omkring med skit i röven, hur lite det än är.

Fram till denna dag har jag fortsatt leva på samma sätt. Mobbarna kan ta sig i sina (bajsskitiga) rövar.

12 kommentarer:

 1. Och jag som alltid har undrat över fenomenet "skid marks" och hur fan folk bär sig åt för att få det. Nu har jag svaret. Folk kollar inte på pappret.

  SvaraRadera
 2. klart man kollar! vilka vänner var det? häng ut dom! ge igen!

  SvaraRadera
 3. Anonym: Ja, så måste det vara!

  Johan: Haha! Ja, kanske det. Men jag har hört att "ett gott liv är den bästa hämnden"! Å andra sidan har man ju en småsint sida också...

  /Hanet

  SvaraRadera
 4. nä, jag fattar inte. vem vill hellre ha en smutsig röv än att titta på papperet? inte jag iallafall./ maja

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är äckligt! Blev tvungen att säga det, när det var så många ja-sägare/Hanbergare som gav dig stöd. Inte för att det inte skulle vara praktiskt att göra det, utan för att det är äckligt. På samma sätt som jag tycker att rövduschen är lite pervers, trots att man lär bli väldigt ren av den.

  SvaraRadera
 6. Backa nu. Menar du att du aldrig har tvättat din stjärt?

  /Han1

  SvaraRadera
 7. Alltså menade bidé när jag skrev rövdusch. Är ingen Björn, men är givetvis noga med hygienen av alla problemområden, röven inräknad.

  SvaraRadera
 8. det är lite diffust om du tittar eller ej.

  det är klart att det är äckligt att titta på pappret, det är ju BAJS. men nödvändigt om man inte vill gå omkring o bära på onödig avföring i underbyxan. dom som inte kollar, har dom bara nån superkänsla för när man är färdig eller inte.
  när man drar ett drag o bara. gött nu är det färdigstädat, med ett resultat som alltid är till belåtenhet. eller iofs, då man inte tittar så vet man ju inte. och det man inte vet om mår man ju inte dåligt av.

  SvaraRadera
 9. Johan: Jag är med dig. Till slut måste ju frågan bli: Vad är äckligast? Att titta på ett papper med bajs ELLER att möjligen gå omkring med bajs i stjärten/byxan. Jag vet ju vad jag tycker. Men då är jag också en sådan som inte har superkänsla i röven och vet precis vad som finns där.

  Och det är väl inte så äckligt att bara TITTA på bajset? Det handlar ju inte om att lukta på det/slicka på det, att det finns någon fascinatorisk aspekt. Det handlar bara om funktion: att bli ren.

  /Han1

  SvaraRadera
 10. Man SKA undersöka pappret.

  https://navigeramera.wordpress.com/2009/03/10/tala-bajs-med-doktorn/

  SvaraRadera