söndag 15 april 2012

Yarden

Nu har jag läst en bok till, Yarden av Kristian Lundberg. Det känns bra att ha kommit igång lite med bokläsandet. Yarden var jättebra. Den tycker jag att man ska läsa. Och det går fort för den är kort och lättläst.

Skillnaden mellan det som pågår på ytan - kultursidor, debattartiklar, motioner, insändare - och det som sker i underjorden är gigantisk. Det är en klyfta som i det närmaste är ogripbar.

Nu ska jag nog läsa Hundarna av Ola Nilsson. Han kommer från Hammerdal i Jämtland. Jämtland är inte så jättebortskämda med författare som får riksuppmärksamhet så det ska bli kul att läsa honom. Jag tror jag kommer tycka boken är bra.

Sedan ska jag läsa Åsa Larssons nya. Det ser jag väldigt mycket fram emot. Förra året skrev jag om henne på bloggen, här.

2 kommentarer:

  1. Se nu också till att läsa Och Allt Ska Vara Kärlek av Kristian Lundberg. Jag håller på med den nu. Det skulle ju passa bra att skriva något smart om varför den och Yarden är bra men det är omöjligt för mig. Jag kan inte, det är så långt ifrån min division, jag kan bara flämta beundrat, plågat och krampaktigt åt det hela.

    SvaraRadera
  2. Ålrajt, då läser jag den med!

    SvaraRadera